Tečaj za djecu – SMART KIDS

Smart kids program ranog učenja jezika podijeljen je na 3 razine odnosno pristupa: PRESCHOOL (3 – 6 godina), SCHOOL 1 (7 – 9), SCHOOL 2 (10 – 13).

Prateći svjetske trendove u edukaciji, primjenu najnovijih tehnologija i najsuvremenijih metoda učenja, visokokvalificirani kadar, kojeg čine profesori, učitelji, odgajatelji i psiholozi, osmislio je provjerenu Smart metodu učenja jezika (za velike i male) koju uspješno primjenjuju već 6. godinu. Jezična igraonica za najmlađe osmišljena je kao učenje jezika kroz zabavu, a primarni je cilj na što jednostavniji i spontaniji način uvesti dijete u svijet stranog jezika. Istraživanja pokazuju da rano učenje jezika omogućuje točniji izgovor stranog jezika, djeca ne pokazuju strah prema usvajanju stranoga jezika, imaju razvijenije mentalne sposobnosti, kreativnije razmišljaju i općenito lakše uče.

Naši su profesori mlade osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, pouzdane, fleksibilne, kreativne, a prošli su posebnu edukaciju unutar škole, te se redovito usavršavaju i prate svjetske trendove u podučavanju jezika.

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Djeca koja uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja.

Literaturu koju koristimo u nastavi izdaju provjerene svjetske izdavačke kuće.

Smartov tim profesora i mentora upoznat će sve zainteresirane roditelje s jedinstvenom Smart metodom, planom i programom te literaturom koja se koristi u radu.

ŠTO JE BILINGVIZAM?

Smart škola partner je British Councila – Addvantage programa koji omogućava stjecanje međunarodno priznatih certifikata (CAMBRIDGE ESOL ISPITI ZA DJECU ) koji su danas sve traženiji.

DODATAN OPIS STUPNJEVA

PRATITE RAD SVOJ DJETETA UZ POMOĆ JEZIČNE MAPE! ISPRINTAJTE JE I POPUNJAVAJTE ZAJEDNO ŠTO SU NAUČILI. Više

1. TEČAJEVI ZA PREDŠKOLCE

Program igraonice podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu, a odvija se dva puta tjedno u jutarnjim ili popodnevnim satima. Djeca uče jezik na spontan, opušten način u kreativnoj atmosferi prema programu kojeg su osmislili stručni profesori i odgajatelji. Velika pozornost pridaje se potrebama djece za igrom i učenjem kroz različite aktivnosti primjerene sposobnostima i dobi djeteta. Istraživanja pokazuju da mlađa djeca lakše oponašaju izvorni govor te tako brže i bolje usvajaju fonološke jezične razine i razvijaju pozitivne stavove o stranom jeziku i kulturi. Program uključuje brojne didaktičke materijale za rano učenje jezika, multimedijalni pristup prilagođen dobi, sposobnostima, željama i potrebama svakog polaznika. Grupe su male i svakom se djetetu se posvećuje velika pažnja, prati se njegov rad i napredak.

Stupnjevi: početni i napredni

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski

Oblik nastave: u grupi
Intenzitet: 2X1 tjedno

Trajanje: 60 sati

NOVO! Dječji klub

2. TEČAJEVI ZA ĐAKE

Nastavni program i stupnjevi razrađeni su u skladu s preporučenim standardima Vijeća Europe. Đaci koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obaveze i polože završni ispit dobivaju svjedodžbu odgovarajućeg stupnja. Program je prilagođen dobi djece, prati njihov psihofizički razvoj, mogućnosti i interese, kao i suvremena metodička kretanja u nastavi jezika. Velika pažnja posvećuje se aktivnostima kojima se dopunjuje i obogaćuje nastavni plan i program, te razvija dječja kreativnost i samostalnost u radu.

Stupnjevi: A1.1 – A2.4

Jezici: engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski

Oblik nastave: individualno ili u grupi
Intenzitet: 1×3 / 1×2/ 2×2 ili prema dogovoru (individualna nastava)

Trajanje: 60 sati ili prema dogovoru (individualna nastava)

NOVO! Dječji klub