O nama

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine. Dio je Smart grupe i zadužena je za poduku stranih jezika svih uzrasta, od općeg i poslovnog stranog jezika, priprema za međunarodno priznate certifikate, hrvatskog za strance, priprema za maturu, poduka te jezičnog savjetovanja.
Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika, specijaliziran je za različita područja.

Jamstvo kvalitete čini naše, dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata, s kojima surađujemo dugi niz godina. Zadovoljstvo naših klijenata, naša je primarna zadaća!

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Tijekom našeg višegodišnjeg rada i iskustva, u poduci stranih jezika, razvili smo Smart metodu.
Smart metoda naglašava kvalitetu i motivaciju te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja.
Rad stručnog tima, mladih profesora, redovito se prati i usavršava, kroz svjetski provjerene programe edukacija. U manjim skupinama, od najviše dvanaest polaznika, prati se napredak svakog pojedinačno. Time je i omogućeno aktivno i ravnopravno sudjelovanje svih polaznika u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napretkom svakog od njih. Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

DODATAN OPIS STUPNJEVA