Komunikacijske vještine

Komunikacijske vještine iznimno su važne u međuljudskim odnosima jer nepažljivom komunikacijom možemo uzrokovati brojne nesporazume i probleme.
Od razgovora za posao pa sve do finalnog sklapanja dogovora komunikacijske vještine često igraju važnu, katkad i presudnu ulogu. Dok se verbalna komunikacija odnosi na stvarne riječi koje se rabe u razgovoru, neverbalna komunikacija sastoji se od mnoštva znakova kojima podsvjesno možemo potvrditi, negirati ili naglasiti izrečeno.
Pomoću kvalitetnih komunikacijskih vještina od svakog ćete člana svoga tima uspjeti izvući ono najbolje, značajno ćete povećati svoj poslovni uspjeh, te uspjeh čitavoga svog tima.
Kroz seminar ćete naučiti što je komunikacijski proces i model uspješne komunikacije te ulogu i važnost neverbalne komunikacije a, kroz praktični dio poboljšati vještine slušanja,
Seminar je namijenjen svima koji žele poboljšati svoje komunikacijske vještina, a posebno se preporučuje rukovoditeljima na svim razinama, voditeljima projektnih i radnih timova, djelatnicima koji su u dodiru s klijentima kao i djelatnicima koji rade u timu.